31.5.2012

Vuoden pääst enää puolet.

Jes! Ensimmäinen vuosi ammattikorkean opiskelijaelämää takana. Wohooo!! Eilen sain tosiaa palautettuu viimisenki portfolion ja se oli sitte siinä. Viikko sitte oli vika tentti ja sit piti saaha enää housut valmiiks ja portfolio kasaa. Housut valmistu jo perjantaina ja portfolionki sain rustattuu sunnuntaina. Alku viikolla tosin pyörin viel koululla ja ompelin mekkoo mun siskon ylppäreihin (tuntu nimittäin toi oma ompelukone hieman lelulta verrattuna koulun jykevii teollisuuskoneisii ku ompelin sillä protoa maanantaina).

Porkkanahousutyyppiset pökät tein siis vaatteen valmistamisen perusteet -kurssilla, jolla sai tehä minkä tahansa tuotteen itellee. Aattelin et ku en oo ikinä ennen tehny housuja (saatika kaavoista ylipäätää mitää, lukuuottamatta ysiluokan hypparii) ni nyt ois hyvä hetki opetella ku oli joku sit auttaas tarvittaes. Eka muokkailin naisten housun koon 38 peruskaavasta oman kokosemman ja sitte sen mallisen ku mitä lähin hakemaa ja tein niien kaavojen pohjalta proton, joka ei ihan ollu se mitä halusin. Taas kuosittelin kaavoja (täl kertaa toi homma onnistu jo paaaljo paremmin ku ekalla) ja sitte siitä lopullinen tuote ja...

TSADAA!!!
porkkanahousut
Ite oon ainaki ihan supersuper tyytyväinen lopputuloksee ja vähä ehkä yllättynyki et niist tuli noin kivat, ottaen tosiaa huomioo et noi on mun ekat ikinä tekemät housut ja eka kaavasta oman mieleiseks kuositeltu vaate. Kankaan valinta oli ehkä vaikeinta ku eka mielessä oli kukkapökät mustalla pohjalla, mut ku tietekää semmost kangast ei löytyn (Lahti-Kotka-Hki -akselilta) ku 0,5m ni piti muuttaa suunnitelmaa. Mut toi  punanen pellava osottautu kyl näin jälkikätee ajatellen erittäin onnistuneeks planBks. :)


Tänää tilailin aamulla vähän lomalentoja, vietin kivan päivän töissä ja istuin illan kampaajalla. Nyt pitäs olla pakkaamassa ku huomen on tiedossa töitten jälkee äkkilähtö Kotkaa. Mitä nuori nainen voikaan tarvita kolmessa viikossa ku ohjelmaaki vähän laidasta laitaan?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti